nExt Kodtävling för Armada 2011

I samband med Armada 2011 anordnar Nordnet en programmeringstävling där Nordnets API skall användas. För deltagande krävs att man under 2011 aktivt bedrivit studier vid KTH, och inte i andra sammanhang utvecklat applikationer mot Nordnets API. Bidragen bör vara uppladdade på https://api.test.nordnet.se med skärmbilder och kort beskrivning innan 2012-03-01 för att delta i bedömningen. Nordnet kommer exklusivt att utröna vilken applikation som passar Nordnet bäst. Tänk på att enkla och nytänkande lösningar, med fokus på användbarhet kommer att premieras.

Bedömning

En intern jury hos Nordnet kommer att granska bidragen enligt:
- användarupplevelse och innovation
- teknisk nivå och effektivt nyttjande av nExt

Vilket programmeringsspråk, ramverk eller användningsområde som används är helt fritt och för att resultatet skall kunna bedömas bör en demo kunna köras av juryn samt att applikationens syfte bör vara tydligt.

Deltagare skall vara registrerade i nExt testmiljö med fullständiga uppgifter och den registrerade personen kommer att vara mottagare av eventuella priser.

Notera att applikationen skall vara körbar i den publika testmiljön, men detta medför inte att den är godkänd för produktion. För produktion tillkommer ytterligare krav.