Status på testsystemet?

Added by Emil about 4 years ago

Hej!

Jag är ny här så risken finns väl att jag gjort nåt fel men fungerar testsystemet?

Vilka aktier brukar det vara omsättning i i testsystemet så att man kan testa sina grejer?

Jag provade att lägga in lite testordrar men dem stannade på status "ins_pen", sen gick jag ifrån ett tag och sen några timmar senare var dem borta.

FInns det nån bra kom-igång-guide för testsystemet? Jag har kommit igång med exempelkoden och kan köra den och har börjat modifiera den men finns det lite tips nånstans om sakersom är bra att tänka på i början så vore det ju bra. Jag såg att det fanns en gammal wikisida om testsystemet men det hade ju varit bra om den tipsade om vilka aktier som är bäst att testa på o.s.v. om det nu är dåligt med omsättning i testsystemet.


Replies (3)

RE: Status på testsystemet? - Added by Nordnet Johannes about 4 years ago

Marknaden stimuleras av er test-användare. Om du själv lägger ordrar och prenumererar på depth t.ex. på ett papper kommer du se att din order syns där.
Vi brukar rekommendera att använda Eric B (market_id=11, identifier="101") då det brukar ha mest aktivitet i testsystemet.

Det är Nasdaqs egna testmarknad och det är dom som reglerar öppettiderna.

Det är mer eller mindre samma som den riktiga börsen plus ett lasttest som kommer kring 9-tiden på vardagkvällar.

Tyvärr har jag ingen mer dokumentation att hänvisa till än så, men du kan ställa fler frågor här så kan jag eller andra forummedlemmar svara.

Lycka till!

RE: Status på testsystemet? - Added by Emil about 4 years ago

Ok tack ja efter lite trial and error lyckades jag nu lägga in en köporder på maxvärdet 80 kr på Ericsson B. Men man är ju helt ensam så det är ju kört att få till några avslut, i alla fall en söndageftermiddag som denna. Är det kört att testa sitt system kvällar och helger p.g.a. för lite action? Kanske man får skaffa ett till konto om det nu är möjligt? Det är ju nämligen omöjligt att köpa och sälja av sig själv.

Nåja när man fått ihop nån algoritm får man väl låta datorn stå och tugga över dagen så får man se vad som händer. Fast man hade ju önskat att det alltid fanns lite action i testsystemet.

RE: Status på testsystemet? - Added by website about 1 month ago

If you are looking for a B2B marketing agency, then your search ends at this blog. We have spent over 100 hours exploring the best B2B companies in 2020. b2b marketing agency

(1-3/3)