"Döda" ordrar + Unauthorized

Added by Patrik almost 9 years ago

Hej,
Jag vet inte om ni vill ha rena supportärenden här men .... tja.... Jag har två problem:

1. Varje gång jag loggar på och ställer en fråga om öppna ordrar så ramlar det in en 20-25 ordrar som är upp till en månad gamla och definitivt inte ligger i (test)marknanden. De flesta ordrar har OrderState "LOCAL" men några anger "ON_MARKET" (men är det inte). Tidigare när jag försökte cancellera dessa så fick jag div interna felmeddelanden med hänvisning till ORA (som kanske säger er något?) men de försvinner inte. Nu får jag "returned a response status of 401 Unauthorized" vilket leder mig till nästa fråga.

2. På de synkrona svaren vid orderläggning (+ cancels) får jag som svar "returned a response status of 401 Unauthorized". Är detta pga av inställning hos er eller är det sannolikt jag som gör något galet? Jag kan inte erinra mig att jag skulle ha ändrat anropen och jag har kunnat lägga ordrar tidigare.

Tacksam för hjälp
Patrik


Replies (3)

RE: "Döda" ordrar + Unauthorized - Added by Nordnet Simon almost 9 years ago

Hej, det här är rätt ställe för supportärenden i testsystemet (produktion så är det vanliga kundtjänsten som gäller).

1. Jag ska gå in och rensa dina gamla ordrar. Jag återkommer när jag är klar.
2. Här har jag tittat i loggarna, det ser ut som om sessionen hade timat ut. I login svaret får du en expiretime i sekunder. Inom det intervallet måste du göra ett REST anrop för att hålla sessionen levande (i test är det 300 sekunder). Vi har ju gjort lite uppgraderingar i test så vi kan ju haft sönder något. Prova igen och kolla om du har samma problem. Det finns ett anrop som bara touchar sessionen (https://api.test.nordnet.se/projects/api/wiki/REST_API_documentation#Touch-session).

/Simon

RE: "Döda" ordrar + Unauthorized - Added by Nordnet Simon almost 9 years ago

Nu kan du kolla dina gamla ordrar också.

RE: "Döda" ordrar + Unauthorized - Added by Patrik almost 9 years ago

Ja, det är klart att det var heartbeat-hanteringen som spårat ur. Borde fattat det. Tack för rensningen av "döda" ordrar. Det finns fortfarande några lik kvar så när du har tid så får du gärna begrava kvarstoden.

Stort tack för hjälpen.
Patrik

(1-3/3)