Vilka aktier handlas det med i testsystemet?

Added by Oscar over 4 years ago

Hej,

Har subscribat på alla aktier för "Large Cap Stockholm SEK", list_id: 16314763 i testsystemet men inget har hänt på två timmar. Har jag gjort något fel eller är det ingen handel? Om det inte handlas med dessa aktier kan ni då nämna några aktier som det handlas med i testsystemet för tillfället?


Replies (3)

RE: Vilka aktier handlas det med i testsystemet? - Added by Nordnet Aleksandar over 4 years ago

Hej,

Dessa aktier går bra att handla. Vi har dock haft problem med testmiljön under eftermiddagen med priserna och jobbar med att lösa det så fort som möjligt.

/Aleks

RE: Vilka aktier handlas det med i testsystemet? - Added by Oscar over 4 years ago

OK då vet jag, tack för svar! Bara ett förtydligande, om priset uppdateras på en aktie som man subscribar på så kommer det nya priset skickas till feeden automatiskt? Vad är det som gäller för orderdjup? Hur mycket måste ändras här för att feeden ska skicka ny data? Jag gjorde en köporder för Volvo men fick ingen uppdatering om att orderdjupet ändrats trots att jag subscribade på Volvo både för Depth och Price.

RE: Vilka aktier handlas det med i testsystemet? - Added by Joachim over 4 years ago

ERIC B är väl den där det brukar ticka in saker efterhand. När jag startar subscribe på orderdjup eller prices efter ha startat trade så kan det ta flera minuter innan det börjar ticka in saker på dem. Generellt så har jag svårt att veta varför saker ibland dröjer och ibland inte.

(1-3/3)